Списание Анита с картонени кукли


Списания
Забавления


Анкета на Седмицата

Какъв искаш да бъде следващия КАРТОНЕН МОДЕЛ?

Резултати
Търсене

програма УСПЕХ

Уважаеми учители,

Във връзка с планирането и провеждането на дейности по проект „Успех”, в който надяваме се училището ви участва, както и целодневната организация на учебния процес, издателство „МИРАНДА” има удоволствието да ви представи каталог на своите издания.

Разгледай КАТАЛОГА.

„КАРТОНЕНИ МОДЕЛИ” е издание за изрязване и сглобяване на картонени модели на различни обществени и приказни сгради (къщи, замъци, магазини, ателиета), кораби, въртележки, автомобили и машини. Изработването им развива сръчността, логическото и пространствено мислене на децата. Подходящи са за момичета и момчета на възраст между 6 и 13 години. Изработени са от плътен цветен картон и са достатъчно големи и атрактивни както за изработване, така и за игра след това (в някои от моделите са включени и картонени кукли с дрехи за обличане). Каталогът съдържа 28 броя, които се различават по размери и трудност на изработване.

Изданията „Картонени модели” могат да се използват за работа на групи по проект „Успех” (в примерно тематично направление ”Млад конструктор”, „Картонени модели”, „Архитект”, област на извънкласни и извънучилищни дейности „Математическа грамотност и базови познания в областта на науките и технологиите”), както и за работа на ПИГ – часовете „Занимания по интереси” или в часовете „Домашен бит и техника” -1 – 4 клас и „Бит и технологии”– 5 и 6 клас.

Изданията „Модно ревю” могат да се използват за работа на групи по примерно тематично направление „Моден дизайн”, „Творчество на боичките” и др., област на извънкласни и извънучилищни дейности „Културни компетентности – изразяване на идеи, творчество, емоционално и естетическо съпреживяване чрез литература, музика и други изкуства”.

Повече актуална информация за изданията и методически насоки за работа.

Адрес и телефон за контакт:

София, бул. Бр.Бъкстон № 40,

тел: 02/ 421 93 47

0899 222 789

e-mail: office.anita.gmail.com


Модел на месеца