Списание Анита с картонени кукли


Списания
Забавления


Анкета на Седмицата

Какъв искаш да бъде следващия КАРТОНЕН МОДЕЛ?

Резултати
Търсене

КАПАНЧЕТАТА НА ЗИМНАТА МОДА

КАПАНЧЕТАТА НА ЗИМНАТА МОДА или НЯКОЛКО МОДЕРНИ ДРЕШКИ, КОИТО МОГАТ ДА НИ ИЗИГРАЯТ ЛОШ НОМЕР АКО НЕ ВНИМАВАМЕ!

Всички сме запалени по модата и с удоволствие се заглеждаме по новите артикули, носени от маникени и случайни минувачи. Но колкото и да е модерна една дреха, ако е комбинирана неправилно, тя може да ни направи смешни.

Ето някои от най-опасните “капанчета”, които ни е заложил новият сезон зима 2009:

КАРЕТО създава настроение и е много актуално.

НО как ще се съчетае с другите цветове и какъв ефект ще направи, ако се покрием с него от главата до петите?

Няма страшно, ако следвате вечната максима за акцентите: колкото по-ярък цвят е, толкова по-малка площ (място) трябва да заема. Затова карето трябва да бъде по-скоро аксесоар или най-много само една част от облеклото – рокля или сако, които да съчетаем с класическите цветове черно и сиво.

С КОЖИТЕ също трябва да сме дискретни, за да не изглеждаме като бракониери (всичко в кожа). Заложете не на количеството, а на качеството, независимо дали ще изберете естествена или изкуствена кожа. Съчетайте кожения си елек с клоширани дънки или джинси и ще изглеждате супер.

Дрехите с ПАЙЕТИ и дребни МОНЕТИ напоследък са много шик. Но ако изберем такъв вариант за рокля или пола , всичко останало - аксесоари, обувки и сако трябва да бъдат максимално неутрални и матирани. Например роклята от монети ще се комбинира добре с едноцветен вълнен чорапогащник, а подобна миниполичка - с неутрално изчистено от декорация горнище.

ПЕЛЕРИНАТА върви само с тясна пола, прави тесни панталони или къса пола. Тя не е за спортно всекидневно облекло, но и ако сте решили да сте строго елегантни, с нея също ще сгрешите.

ШИРОКИТЕ ПАНТАЛОНИ отново са на мода. Ще избягате от приликата с клоуна от цирка само, ако ги съчетаете с идеално пасващо ви по размер горнище, което ще ви придаде елегантна линия и обувки с по-висок ток. Изберете качествена материя, която не губи лесно формата си.
И след всичко това, ако си мислите дали въобще да си купувате нещо ново, то нашият съвет е: купете си дрехи в лилаво.Това е лесен цвят, който се носи и самостоятелно, и в комбинация с други цветове. А ако сте почитатели на изискания външен вид, купете и аксесоари в лилаво - ръкавици, обувки, чанта, бижута и т.н.

[ върни се обратно ]


Модел на месеца